Hei vaan taasen, lisälin tuonne sivulaatikkoon Mangon saavutukset kohdan, josta voi halutessaan käydä katsomassa meidän näyttelyt ja arvostelut. Eli sunnuntaina oltiin Hyvinkään näyttelyssä. Olipa harvinaisen vähän osallistujia (6kpl) settereitä. Tuomariksi vaihtui sille päivälle Tammelin, joka ehkä jo edellisen päivän perusteella tuomaroinnin myötä karsi porukkaa Hyvinkäältä. Olipa kiva tutustua uusiin ihmisiin kehän laidalla ja kehässä Mango sai EH.n, Tammelin tykkäsi kovin, sanoi että vuoden päästä tavataan niin tämä koira on todella upea kun valmistuu kokonaan :) Jäi hyvä fiilis siitä, uusista tuttavista ja ennen kaikkea ystävän seurasta joka oli tukena ja apuna. Kiitos Maikki :) Maikilla on Villiniityn Adalmiina "ARMI", joka on Mangon & Sanin kamu.

Kovasti olisi nyt näyttelyitä siellä ja näyttelyitä täällä, ja ihanaa kun on päässyt niihin menoihin innostumaan! Mutta meillä itsellä on tälle kuulle paljon muutakin tekemistä. 1.8.2009 sanomme "tahdon". Niin järjestelyt vie oman aikansa... Mutta on sen arvoista kyllä ;)

Mikkeliin ollaan Mangon kanssa menossa, ja elokuulle löytyy muutama näytelmä tänne lähiseuduille. Taisin muuten sanoakin jo.. meidän uudet sivut saa linkittää! Ja huomioikaa te joilla on meidän vanhat sivut (ovat hetken vielä voimassa) niin muuttakaa linkki ohjaamaan tänne! Ja itse aloitan linkityksen näille sivuille lähiaikoina, kertokaa ken haluaa mukaan!

Nyt tää tyttö lähtee kouvolaan tekemään häiden valmistelu hankintoja taasen, aurinkoisia ajatuksia jokaiselle! See You! :)