Hei kaikille piiiitttkäästä aikaa :) 

Välillä elämässä vaan on sellaisia hetkiä ettei ehdi ja jaksa pystyä tai halua kirjoitella tai ajatella sen enempiä mitään. Noh olipa syy mikä hyvänsä niin minusta on kiva pitkästä aikaa ilo tervehtiä kaikkia, toivottavasti sinäkin huomaat että kesä tulee ja aurinko tekee ihmeitä ihmisen elämään <3

Lupaan piakoin istua ja kertoa pidemmästi mitä meidän elämään kuuluu, mutta nyt tärkein on pakko hetimiten päivittää myös tänne! Eli tänään en itse päässyt osallistumaan Helsingin Aptus KV näyttelyyn, mutta Clever Sett porukka lupasi Mangon ottaa kyytiin ja esittää kehässä. Kovasti jännitin ja odotin ja sainkin mahtavia uutisia!!! Mango oli AVO ERI 2. Ihanaa <3 Jotain sellaista mitä ei heti uskonut kuulevansa. Taannoin kun oli avoimen luokan ensi näyttely valkealassa Mango sai H. Muuten näyttelysaralla lähinnä EH tai ERI. Mutta elämänsä tuossa vaiheessa kun ikää on 2v 4kk ja kehittyy hitaasti (mutta varmasti ;)) niin olin todella onnellinen tuloksesta!

Nyt tulevana viikonloppuna suunnataan 2 päiväiseen Joensuun näyttelyyn. Laitan tähän lopuksi kuvan tästä päivästä: Kuvan on napannut ja minulle lähettänyt Salla Pohjola, kiitos! Ja suuri kiitos myös kyydityksestä Anu! Sekä erityiskiitos vielä handleri Jennille!

Aurinkoista viikkoa, jos ei ilmojen puolesta niin ainakin ajatuksissa jokaiselle!